7 Haziran 2010 Pazartesi

Hey millet biz yağmurda pikniğe gittik :))

Pazar günü yine piknikteydik. Ama ne piknik, ne macera. Kapkara gökyüzünün altında.
Herkes hazırlanmış, girmiş moda. Gitmesek olmazdı. Birkaç aile beraber gideceğimiz için cumartesi akşamından "yağmurlu olacak, gidiyor muyuz" diye telefonlaşmalar başlamıştı. Ama herkes kararlıydı. Bu hafta boşa gitmeyecekti. Yağacağı belli olan havaya inat yola çıktık. Uzun uzun yolları aştık, kuru bir yer aradık, yol uzadıkça kararan bulutlarla karşılaştık. Herkesin gözü gri ve yağan gökyüzünde minicik de olsa bir mavilik, açıklık aradı. Ama yılmadık, zaten zor toplamışız herkesi :)) sonunda çok güzel bir yere vardık, muradımıza erdik. Önce kahvaltımızı ettik, bir iki saatlik çevre turundan sonra yeniden yola çıkıp başka bir sahile gittik. Günün kalanına orada devam ettik. Ateş yaktık, evde unuttuğumuz mangalımız olmasa da şişlerimizi kullanarak ızgara yaptık.
İyi ki inat edip gitmişiz. Harika bir gün geçirdik. Soğuk da olsa, yağmurlu da olsa, çok güzel bir gün oldu hepimiz için. Yağmurlu havada yapılan bu pikniğin tadı hiçbirimizin belleklerinden silinmeyecek herhalde.
                                               Bunlar çektiğim fotoğraflardan sadece birkaçı.
Yorucu bir günden sonra bugün işyerinde pek bir sakin, pek bir sessizdim :) Bugün gezimizi, yarın da yeni tarifimizi yayınlayım diye planlamıştım bütün gün. (Aslında eve gelip hemen uyuyacaktım güya, ama olmadı :)
Öyle işte. Herkese güzel bir gün dilerim. Yarın da buradayım. Cumartesi günü yaptığım browniyi paylaşacağım sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım:Sawako Kuronuma