16 Mayıs 2013 Perşembe

Haftasonu Dinlenmecesi

Haftasonlarında keyifle yaptığım bir şey varsa; o da birer sandviç hazırlayıp, termosu içecekle doldurup, doğruca Küçük Çamlıca'ya gitmek. Bizdeki bu Küçük Çamlıca sevdasına artık alışmışsınızdır :)


Son gidişimde kene tarafından ısırılmam ve defalarca kan aldırmak zorunda kalıp, günlerce morarmış kollarla dolaşmam bile engellemiyor beni.

Bu haftasonu da yine bir gezi yaptık oraya. Güzel birer sandviç hazırladım, közlenmiş biber, domates, krem peynir ve ıspanak yapraklı, termosu da soğuk bir içecekle doldurdum. Keyfimize diyecek yoktu hani.

 
Biz yemeklerimizi yerken güvercinler geldi yanımıza. Onları da besledik, bizimle beraber sandviçimizden, krakerimizden hatta çikolatalı gofretimizden bile yediler :))
Umarım mide fesadı geçirmemişlerdir :))




Var mıdır sizin de böyle arada kendinizi attığınız, şarjınızı fullediğiniz yerler? Anadolu Yakasın'da bildiğiniz böyle yerler varsa benimle de paylaşın olur mu :)


Ve bu yazıyla ulaşabildiğim herkesin kandilini kutlarım. Dualarınızın kabul olduğu, güzel ve hayırlı bir gece dilerim.

Görüşmek üzere..

4 yorum:

  1. Denizcim keske bende orada olabilsem ve boyle keyifli minik piknikle Camlica keyfi yasayabilsem...ahh ozledim bile..her daim boyle guzel keyifleriniz olsun..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Oooh harika, olmazmı canım İzmir'de de bolca oksijen depolayabildiğimiz yerler var. Hayat kısa, bir nefeslik ömür ve o nefesi oksijenle doldurup, kaliteli yaşabilirsek ne ala.
    Bende kandilini kutlarım canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Deniz'ciğim,keyfin bol olsun. Harikasın gerçekten.
    Hayatı kaçırmamak gerekir.
    İstanbulu bilmem ama Ankara'da, evimin olduğu yerler yemyeşil bir bölge. Bu güzel havalarda sık sık geziyorum bende.
    Keyfin hiç eksilmesin canım...
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  4. harika tamda vaktidir artık bu modun:)
    bizde bu ara ömerli de arka bahçeye gidiyoruz çocukla iyi vakit geçiriliyor:)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma